Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Loon op Zand

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Loon op Zand (gemeente Loon op Zand, Noord-Brabant)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, vandalisme, storm, inbraak. Bijvoorbeeld bij ANWB, Unigarant of Klaverblad. Denk aan schade aan afwasmachine of een kapotte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Loon op Zand achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan ASR Verzekeringen pakket en Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLoon op Zand
Regionummer0416 (+31416)
Inwoners Loon op Zand22929
Postcodes5175
BuurtenKaatsheuvel-West
Plaatsen in de regioverzekering-Lochem, inboedelverzekering-Lisse, polis-Lingewaard, verzekeringspakket-Lingewaal, Leusden en verzekeraar-Leudal
inboedelverzekering-loon-op-zand

Inboedelverzekeringen vergelijken in Loon op Zand december 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in een woongelegenheid. Van stoffering t/m koffers: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot en met HEMA: er valt veel te kiezen. Tarieven variëren van €4,75 tot wel €11. De premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, waarde inboedel, postcode, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bovag december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (5175), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Loon op Zand)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Univé Inboedelverzekering (AR) of juist ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5175? Vergelijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Loon op Zand

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,75 bij EAG Assuradeuren, nowGo of BLG wonen. Geholpen door de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Loon op Zand.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Loon op Zand vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot in een winkel iets om en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Kaatsheuvel-West, Kaatsheuvel-Oost, Loon op Zand, De Moer.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen onderweg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een gehoorapparaat.

‘Mijn woning in goede handen

C. Verbeek, Loon op Zand (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente