Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering de Lutte

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in de Lutte (gemeente Losser, Gelderland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als diefstal, vandalisme, brand, storm. Bij partijen als Turien en Co, De Goudse of InShared. Denk aan schade aan videorecorder of wat te denken van een defecte computer. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van de Lutte ontdek je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket en/of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
(Regio) nummer0541 (+31541)
Bewoners de Lutte22444
Postcodegebieden7574
BuurtenLosser
Naburige plaatsenverzekering-deurningen, inboedelverzekering-bentelo, polis-hengevelde, verzekering-goor, verzekeringspakket-ambt-delden en delden
inboedelverzekering-de-lutte

Online inboedelverzekeringen vergelijken in de Lutte augustus 2022

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in de woning. Van koffiezetapparaat tot ook stofzuiger: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot aan Ditzo: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies schommelen tussen €8,5 tot aan €12. De premie wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, regio, je eigen bijdrage per schade, type woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar FBTO augustus 2022.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (7574), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in de Lutte)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Dankzij de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7574, 7587? Bekijk nu via internet alle verzekeraars en selecteer de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in de Lutte

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • FBTO Woonpakket
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,00 bij De Goudse, nowGo of Bruns ten Brink. Middels de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in de Lutte.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor de Lutte dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands smartphone van tafel en: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. Het voordeel van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn bezittingen op weg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera of een muziekinstrument.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

O. de Wit, de Lutte (augustus 2022)