Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Loppersum

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Loppersum (gemeente Loppersum, Groningen)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. diefstal, brand, storm, vandalisme. Bij bedrijven als ANWB, Univé of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan elektrische tandenborstel en/of een stukke televisie. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Loppersum detecteer je dankzij onze adviestool. Denk aan polissen van Unigarant pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteLoppersum
(Net) nummer0596 (+31596)
Aantal inwoners Loppersum10042
Postcodegebied9919
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Lopik, inboedelverzekering-Loon op Zand, polis-Lochem, verzekeringspakket-Lisse, Lingewaard en verzekeraar-Lingewaal
inboedelverzekering-loppersum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Loppersum december 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle artikelen in een woongelegenheid. Van grammofoonplaten t/m salontafel: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Avéro Achmea tot en met FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €5,5 tot wel €14. Het bedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Delta Lloyd polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (9919), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Loppersum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is verschillend. Met behulp van de vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of misschien FBTO Woonpakket. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9919? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en selecteer de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Loppersum

 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Allsecur Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €11,50 bij SNS, ING of Turien en Co. Geholpen door de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Loppersum.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Loppersum biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Stedum, Middelstum, ’t Zandt.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn kostbaarheden in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en viool.

‘Goed geholpen bij de overstap

Z. de Groot, Loppersum (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente