Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lochem

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Lochem (gemeente Lochem, Gelderland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, water. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, Delta Lloyd of Interpolis. Je kunt dan denken aan schade aan espressomachine en/of een kapotte televisie. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Lochem sluit je af via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Unigarant pakket maar ook ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLochem
(Regio) nummer0573 (+31573)
Aantal inwoners Lochem33333
Postcodegebieden7216
WijkenLochem
Plaatsen nabijverzekering-Lisse, inboedelverzekering-Lingewaard, polis-Lingewaal, verzekeringspakket-Leusden, Leudal en verzekeraar-Lelystad
inboedelverzekering-lochem

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Lochem november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in een woongelegenheid. Van fornuis tot ook prothesen(gebit e.a.): goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Verzekeruzelf.nl tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €8,5 en €15,5. De premie berekenen ze aan de hand van factoren als type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Independer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7216), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Lochem)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering of wellicht Turien & Co Woonhuisverzekering Prima. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vind je aanbieders die rijmen met jouw wensenpakket. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7216, 7240, 7241, 7242, 7244? Bekijk nu met onze tool alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Lochem

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • HEMA Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €13,00 bij Ditzo, London Verzekeringen of Bruns ten Brink. Door middel van deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Lochem.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Lochem staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas cola over een meubel van een familielid maar tevens: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn bezittingen op weg en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een navigatieapparaat + een kinderwagen.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

Mevr. Smits, Lochem (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente