Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lingewaard

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Lingewaard (gemeente Lingewaard, Gelderland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. brand, diefstal, storm, blikseminslag. Bij ondernemingen als Turien en Co, Generali of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. dekens/dekbed of wat te denken van een stukke koelkast. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Lingewaard sluit je af dankzij onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaard
Regionummer0481 (+31481)
Bewoners Lingewaard45950
Postcodegebieden6684
BuurtschappenBemmel
Naburige plaatsenverzekering-Lingewaal, inboedelverzekering-Leusden, polis-Leudal, verzekeringspakket-Lelystad, Leidschendam-Voorburg en verzekeraar-Leiderdorp
inboedelverzekering-lingewaard

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Lingewaard december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle goederen in jouw verblijf. Van game consoles tot ook haarföhn: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot NowGo: er valt veel te kiezen. Tarieven schommelen tussen €5,5 tot aan €12. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (6684), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Lingewaard)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Unigarant Inboedelverzekering of wellicht FBTO Woonpakket. Onze tip: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6684? Bekijk nu online alle verzekeraars en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Lingewaard

 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €13,25 bij Verzekeruzelf.nl, Lancyr of Avéro Achmea. Met behulp van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Lingewaard.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Lingewaard vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw en ook: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Bemmel, Gendt, Huissen.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een fotocamera en jouw golfspullen.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

H. Peeters, Lingewaard (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente