Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lopik

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Lopik (gemeente Lopik, Utrecht)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, storm, water, inbraak. Bijvoorbeeld bij Allianz, ZLM of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. ijskast of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Lopik achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket en Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteLopik
(Regio) nummer0348 (+31348)
Inwoners Lopik14156
Postcodes3410
BuurtenLopik
Plaatsen nabijverzekering-Loon op Zand, inboedelverzekering-Lochem, polis-Lisse, verzekeringspakket-Lingewaard, Lingewaal en verzekeraar-Leusden
inboedelverzekering-lopik

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Lopik november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in een woongelegenheid. Van oven tot en met audiovisuele apparatuur: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO t/m InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €8,25 tot aan €15,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, de dekkingsgraad, regio, hoogte eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: OHRA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (3410), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Lopik)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de bovenstaande vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) of misschien Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je maatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3410, 3411? Bekijk nu online alle aanbieders en vindt de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Lopik

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • HEMA Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,25 bij Zelf, Interpolis of Turien en Co. Geholpen door een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Lopik.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Lopik staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over de bank van een vriend en ook: je gooit frisdrank over de bank van iemand. De meerwaarde van een all risk-polis is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Lopik, Benschop en Polsbroek.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn waardevolle items op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + een kinderwagen.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

Q. de Groot, Lopik (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente