Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Glane

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Glane (gemeente Losser, Gelderland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, brand, storm, wateroverlast. Onder andere bij Bovag, HEMA of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan naaimachine of een gestolen computer. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Glane sluit je af met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld SNS pakket en/of Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
Regionummer053 (+3153)
Inwoners Glane22444
Postcodegebieden7585
WijkenLosser
Plaatsen in de regioverzekering-de-lutte, inboedelverzekering-deurningen, polis-bentelo, verzekering-markelo, verzekeringspakket-hengevelde en ambt-delden
inboedelverzekering-glane

Inboedelverzekeringen vergelijken in Glane augustus 2022

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in de woning. Van pc tot en met speelgoed: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot en met HEMA: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €6,25 en €12. De premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali augustus 2022.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (7585), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Glane)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is namelijk uniek. Via de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Klaverblad Opstalverzekering Budget of wat te denken van Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Onze tip: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Zodoende vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7585? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Glane

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs bedraagt soms wel €7,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, REAAL Verzekeringen of Aegon. Middels deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Glane.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Glane dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een vaas laten vallen of: je zoontje schiet door de ruit bij de buren. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en drumstel.

‘Een onbezorgd gevoel

D. de Ruiter, Glane (augustus 2022)