Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Overdinkel

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Overdinkel (gemeente Losser, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als inbraak, bliksem, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als Allsecur, De Goudse of Polis Direct. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. linnenkast of schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Overdinkel bekijk je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van SNS pakket en ook Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
(Net) nummer053 (+3153)
Aantal inwoners Overdinkel22444
Postcodes7586
BuurtenLosser
Plaatsen nabijverzekering-glane, inboedelverzekering-de-lutte, polis-deurningen, verzekering-diepenheim, verzekeringspakket-bentelo en hengevelde
inboedelverzekering-overdinkel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Overdinkel augustus 2022

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle goederen in je appartement. Van horloges tot aan schrijfmachine: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot en met Ditzo: er is nogal wat keuze. Tarieven lopen op van €6,5 tot aan €12,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: HEMA augustus 2022.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7586), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Overdinkel)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Dankzij de polisvergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Allsecur Compleet of ANWB Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan vergelijk je aanbieders die rijmen met jouw wensen. Daarna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7586? Bekijk nu via internet alle aanbieders en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Overdinkel

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €11,50 bij Univé, OHRA of Aon Direct. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Overdinkel.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Overdinkel vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst wijn over de bank van een familielid en: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen. Het pluspunt van een all risk-polis is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop + een verrekijker.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

Z. Visser, Overdinkel (augustus 2022)