Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beuningen

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Beuningen (gemeente Losser, Gelderland)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als blikseminslag, brand, wateroverlast, storm. Bij ondernemingen als Turien en Co, Univé of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan stoomkoker en/of schade aan kleding. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Beuningen ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket of HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLosser
(Net) nummer024 (+3124)
Inwoners Beuningen22444
Postcodegebieden6640
BuurtschappenLosser
Naburige plaatsenverzekering-batenburg, inboedelverzekering-appeltern, polis-altforst, verzekering-bergharen, verzekeringspakket-maasbommel en alphen
inboedelverzekering-beuningen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Beuningen augustus 2022

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in een woongelegenheid. Van bestek tot aan zonnebank: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr t/m Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand variëren van €4,75 en ongeveer €11,75. De premie wordt bepaald door zaken als het type polis, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over BLG wonen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (6640), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Beuningen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de vergelijker signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Univé Inboedelverzekering (EUG) of wat te denken van Reaal Inboedel (adviseur). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier vind je maatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6640, 7588? Bekijk zelf online alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Beuningen

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €12,50 bij Generali, Klaverblad of Avéro Achmea. Met behulp van de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Beuningen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Beuningen vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: een iphone laten vallen of: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn waardevolle items op pad en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + jouw golfspullen.

‘Snelle service bij het afsluiten van mijn polis

E. Kuipers, Beuningen (augustus 2022)