Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veessen

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Veessen (gemeente Heerde, Gelderland)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, blikseminslag, diefstal, brand. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Delta Lloyd of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. toiletartikelen of wat te denken van een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Veessen bekijk je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan Allianz pakket en Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
(Regio) nummer0578 (+31578)
Inwoners Veessen18556
Postcodegebied8194
BuurtenHeerde
Plaatsen in de omgevingverzekering-vorchten, inboedelverzekering-wapenveld, polis-vaassen, verzekering-giethmen, verzekeringspakket-oene en emst
inboedelverzekering-veessen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Veessen november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van broodrooster t/m (elektrische) dekens: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz tot aan Ditzo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €5,75 tot ruim €15,5. Het bedrag komt tot stand door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, woonplaats, eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over REAAL Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8194), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Veessen)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is namelijk uniek. Geholpen door de polisvergelijker detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of wellicht Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8194? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Veessen

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Basis
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Univé Woonpakket (AR)
 • ANWB Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,50 bij Ditzo, ING of ABN AMRO. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Veessen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Veessen vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over een meubel van iemand en ook: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Heerde, Wapenveld.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn waardevolle items op weg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of viool.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

Familie. Vink, Veessen (november 2023)