Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hardinxveld-Giessendam

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Hardinxveld-Giessendam (gemeente Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland)? Via deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. vandalisme, brand, storm, inbraak. Onder andere bij Bruns ten Brink, FBTO of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. computer + apparatuur en/of schade aan kleding. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Hardinxveld-Giessendam achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Allsecur pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHardinxveld-Giessendam
(Regio) nummer0184 (+31184)
Aantal inwoners Hardinxveld-Giessendam17774
Postcodegebied3370
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Harderwijk, inboedelverzekering-Hardenberg, polis-Halderberge, verzekeringspakket-Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude en verzekeraar-Haarlem
inboedelverzekering-hardinxveld-giessendam

Inboedelverzekeringen vergelijken in Hardinxveld-Giessendam november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van game consoles tot aan salontafel: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een item vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van ABN AMRO tot aan Independer: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand lopen op van €5,25 en €15,75. Het tarief wordt berekend op basis van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Reaal pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (3370), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Hardinxveld-Giessendam)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Dankzij onze tool achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Lancyr Woonhuisverzekering of wat te denken van ZLM Opstalverzekering. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op die manier vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3370, 3371, 3372, 3373? Bekijk zelf op deze site alle maatschappijen en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Hardinxveld-Giessendam

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €13,00 bij Univé, ING of ANWB. Middels een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Hardinxveld-Giessendam.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Hardinxveld-Giessendam vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je stoot iemands iphone van tafel of: je gooit een glas cola over de bank van iemand. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad + drumstel.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

K. Willems, Hardinxveld-Giessendam (november 2023)