Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vorchten

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Vorchten (gemeente Heerde, Gelderland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. brand, inbraak, bliksem, water. Bij partijen als Allianz, De Goudse of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. espressomachine of wat te denken van een stukke TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Vorchten sluit je af met behulp van onze adviestool. Denk aan ABN AMRO pakket en/of HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
Netnummer0578 (+31578)
Aantal inwoners Vorchten18556
Postcodes8193
BuurtenHeerde
Plaatsen in de omgevingverzekering-wapenveld, inboedelverzekering-vaassen, polis-oene, verzekering-dalmsholte, verzekeringspakket-emst en lemelerveld
inboedelverzekering-vorchten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Vorchten november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in je appartement. Van pc tot aan raamventilator: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Independer: de keuze is enorm. Tarieven fluctueren tussen de €10 tot wel €14,75. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Reaal polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8193), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Vorchten)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is namelijk uniek. Via de tool hierboven achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of wat te denken van Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8193? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Vorchten

 • HEMA Opstalverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €12,50 bij Zelf, Nationale Nederlanden of ANWB. Via de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Vorchten.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Vorchten staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over de bank van een familielid maar tevens: de hond maakt iets kapot. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Heerde, Wapenveld.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten huis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en drumstel.

‘Mijn huis goed verzekerd

Fam. van den Bosch, Vorchten (november 2023)