Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bears

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Bears (gemeente Leeuwarden, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, storm, water. Bij partijen als Centraal Beheer, Unigarant of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan televisietoestel of denk aan een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Bears bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket en ook Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
Netnummer058 (+3158)
Inwoners Bears107897
Postcodegebieden9025
WijkenBinnenstad
Plaatsen in de buurtverzekering-weidum, inboedelverzekering-jorwert, polis-mantgum, verzekering-jirnsum, verzekeringspakket-easterwierrum en tersoal
inboedelverzekering-bears

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bears juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle goederen in jouw verblijf. Van pc t/m iPhone: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot aan Klaverblad: er is nogal wat keuze. De kosten fluctueren tussen de €9,5 tot ruim €16. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, woonplaats, het gekozen eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bruns ten Brink juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (9025), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Bears)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat verschillend. Via de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Aegon Inboedel Allrisk of wat te denken van Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9025? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en vindt de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Bears

 • InShared Opstalverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Allsecur Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €7,00 bij De Goudse, Polis Direct of Bruns ten Brink. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bears.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Bears vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Binnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten in goede handen. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop en een kinderwagen.

‘Mijn huis goed verzekerd

O. Peters, Bears (juni 2024)