Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wapenveld

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Wapenveld (gemeente Heerde, Gelderland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, storm, water. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, FBTO of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan ijskast en/of schade aan keukenapparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Wapenveld ontdek je via onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket of HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
Netnummer038 (+3138)
Inwoners Wapenveld18556
Postcodegebieden8181
BuurtschappenHeerde
Plaatsen in de buurtverzekering-vaassen, inboedelverzekering-oene, polis-emst, verzekering-lierderholthuis, verzekeringspakket-lemelerveld en lemele
inboedelverzekering-wapenveld

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Wapenveld juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je appartement. Van fornuis t/m centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot ook HEMA: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand lopen op van €10 tot ruim €10,5. De premie berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, postcodegebied, het gekozen eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8181), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Wapenveld)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Via de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid) of juist Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8181, 8190, 8191? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wapenveld

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • HEMA Opstalverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €9,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of Allsecur. Met behulp van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wapenveld.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Wapenveld vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over het tapijt van een familielid en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Heerde, Wapenveld.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn eigendommen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera & sieraden.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

J. Jonker, Wapenveld (juni 2024)