Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vondelingenplaat

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Vondelingenplaat (gemeente Rotterdam, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, brand, wateroverlast, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Allianz, Delta Lloyd of Interpolis. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. vitrage/gordijnen of wat te denken van een kapotte televisie. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Vondelingenplaat sluit je af dankzij onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
Regionummer010 (+3110)
Inwoners Vondelingenplaat629606
Postcodegebieden3195
WijkenRotterdam
Plaatsen nabijverzekering-pernis-rotterdam, inboedelverzekering-hoogvliet-rotterdam, polis-poortugaal, verzekering-heerjansdam, verzekeringspakket-rotterdam-albrandswaard en rhoon
inboedelverzekering-vondelingenplaat

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Vondelingenplaat februari 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in je appartement. Van albums tot en met prothesen(gebit e.a.): bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €8 tot wel €13. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3195), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Vondelingenplaat)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Via de tool hierboven vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Inboedelverzekering Comfort of wellicht Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3195, 3196? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Vondelingenplaat

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • InShared Opstalverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag bedraagt soms wel €9,00 bij SNS, Independer of Bruns ten Brink. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Vondelingenplaat.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Vondelingenplaat vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend maar tevens: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & een muziekinstrument.

‘Goed geholpen bij de overstap

Dhr. van de Velden, Vondelingenplaat (februari 2023)