Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bovensmilde

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Bovensmilde (gemeente Midden-Drenthe, Drenthe)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, water, vandalisme, brand. Bij partijen als Aegon, ZLM of SNS. Je kunt dan denken aan schade aan haardroger of gebroken servies. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Bovensmilde ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Reaal pakket en FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
Regionummer0592 (+31592)
Inwoners Bovensmilde33450
Postcodegebied9420
WijkenBeilen
Plaatsen in de regioverzekering-drijber, inboedelverzekering-wijster, polis-spier, verzekering-loon, verzekeringspakket-oranje en hijken
inboedelverzekering-bovensmilde

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Bovensmilde november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in een woongelegenheid. Van kleden tot ook handschoenen: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Zodra iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot ook FBTO: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand variëren van €5,5 tot wel €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Generali polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9420), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Bovensmilde)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of wat te denken van Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9420, 9421, 9422? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Bovensmilde

 • HEMA Opstalverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €8,25 bij FBTO, InShared of ANWB. Door middel van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Bovensmilde.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Bovensmilde dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en ook: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn waardevolle items in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en drumstel.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

S. van Dam, Bovensmilde (november 2023)