Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Medemblik

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Medemblik (gemeente Medemblik, Noord-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, diefstal, wateroverlast, blikseminslag. Onder andere bij ABN AMRO, Zelf of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fietsen of contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Medemblik bekijk je dankzij onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Allianz pakket maar ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
(Regio) nummer0227 (+31227)
Inwoners Medemblik43725
Postcodes1670
BuurtenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Marum, inboedelverzekering-Maastricht, polis-Maassluis, verzekeringspakket-Maasgouw, Maasdriel en verzekeraar-Losser
inboedelverzekering-medemblik

Inboedelverzekeringen vergelijken in Medemblik november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van fornuis tot aan schoenen: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ABN AMRO tot Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €7,75 en €12,75. Het tarief wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, regio, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: InShared afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (1670), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Medemblik)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Univé Woonpakket (AR) of wellicht Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1670, 1671? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Medemblik

 • Aegon Opstal Basis
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Aegon Opstal Basis
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €8,25 bij HEMA, Interpolis of Bruns ten Brink. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Medemblik.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Medemblik biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman en: een erfstuk laten vallen. Het gemak van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader + sieraden.

‘Nooit meer zorgen over de polis

B. van den Broek, Medemblik (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente