Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Reijmerstok

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Reijmerstok (gemeente Gulpen-Wittem, Limburg)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als brand, storm, wateroverlast, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, ZLM of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan parket en/of een stukke TV. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Reijmerstok bekijk je met behulp van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als ASR Verzekeringen pakket maar ook Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
(Net) nummer043 (+3143)
Inwoners Reijmerstok14508
Postcodes6274
BuurtenGulpen
Plaatsen nabijverzekering-ingber, inboedelverzekering-gulpen, polis-margraten, verzekering-mheer, verzekeringspakket-bemelen en cadier-en-keer
inboedelverzekering-reijmerstok

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Reijmerstok november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in jouw verblijf. Van mixer tot en met petten: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Als een item aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot aan ING: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €10 tot aan €12,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. type dekking, waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: London Verzekeringen november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (6274), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Reijmerstok)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid) of misschien Univé Woonpakket (EUG). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw eisen. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6274? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Reijmerstok

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €12,00 bij FBTO, InShared of ASR Verzekeringen. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Reijmerstok.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Reijmerstok vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. Het voordeel van allrisk is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon en jouw golfspullen.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

Z. Post, Reijmerstok (november 2023)