Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Meierijstad

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw woning in Meierijstad (gemeente Meierijstad, Noord-Brabant)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als storm, bliksem, water, inbraak. Onder andere bij ANWB, De Goudse of Klaverblad. Denk aan schade aan glaswerk of wat te denken van een kapotte koelkast. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Meierijstad detecteer je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Allianz pakket maar ook ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
(Regio) nummer0413 (+31413)
Aantal inwoners Meierijstad17896
Postcodegebieden5460
BuurtenWest
Plaatsen in de buurtverzekering-Meerssen, inboedelverzekering-Medemblik, polis-Marum, verzekeringspakket-Maastricht, Maassluis en verzekeraar-Maasgouw
inboedelverzekering-meierijstad

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Meierijstad november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van gordijnen t/m gereedschap: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot aan Klaverblad: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €5,75 tot ruim €12,5. Het bedrag wordt bepaald door o.a. het soort dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bruns ten Brink november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5460), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Meierijstad)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Met behulp van de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan ANWB Inboedelverzekering of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw voorwaarden. In de volgende stap selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5467? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Meierijstad

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • ZLM Gezinspakket
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief kan oplopen tot wel €8,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Independer of DAK. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Meierijstad.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Meierijstad vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: een smartphone laten vallen. Het pluspunt van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in West, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen onderweg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop en sieraden.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

S. Evers, Meierijstad (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente