Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Meerssen

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Meerssen (gemeente Meerssen, Limburg)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, bliksem. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Ditzo of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. je telefoon of bijvoorbeeld schade aan de keuken. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Meerssen ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan SNS pakket maar ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMeerssen
Regionummer043 (+3143)
Inwoners Meerssen19040
Postcodes6230
WijkenMeerssen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Medemblik, inboedelverzekering-Marum, polis-Maastricht, verzekeringspakket-Maassluis, Maasgouw en verzekeraar-Maasdriel
inboedelverzekering-meerssen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Meerssen juni 2024

Via een inboedelverzekering dek je alle artikelen in jouw verblijf. Van radio tot ook kinderwagen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een artikel vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook Ditzo: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €5 en €13,25. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ZLM polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (6230), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Meerssen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Met behulp van de tool hierboven detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Denk aan ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of misschien Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6230, 6231, 6235? Bekijk nu via internet alle aanbieders en check de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Meerssen

 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €8,00 bij Unigarant, Reaal of ANWB. Aan de hand van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Meerssen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Meerssen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Meerssen, Ulestraten, Bunde – Geulle.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & gitaar.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

O. de Koning, Meerssen (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente