Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bruntinge

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Bruntinge (gemeente Midden-Drenthe, Drenthe)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, blikseminslag, storm, diefstal. Onder andere bij Bruns ten Brink, HEMA of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan kruimeldief of denk aan schade aan apparatuur. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Bruntinge detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket maar ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
(Net) nummer0593 (+31593)
Inwoners Bruntinge33450
Postcodegebieden9435
WijkenBeilen
Plaatsen in de buurtverzekering-eursinge, inboedelverzekering-zwiggelte, polis-zuidveld, verzekering-drijber, verzekeringspakket-westerbork en hoogersmilde
inboedelverzekering-bruntinge

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Bruntinge november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in de woning. Van koffiezetapparaat t/m gereedschap: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS tot en met Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €7,25 tot wel €16,25. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als type dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Klaverblad polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (9435), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Bruntinge)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Geholpen door onze tool detecteer je snel een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of Unigarant Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vind je aanbieders die rijmen met jouw wensen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9435? Bekijk nu via internet alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Bruntinge

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • SNS Inboedel en opstal
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €12,50 bij SNS, REAAL Verzekeringen of Bovag. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bruntinge.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Bruntinge vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en: een telefoon laten vallen. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn bezittingen on the go en buiten huis verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of drumstel.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

P. van de Velde, Bruntinge (november 2023)