Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Meppel

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Meppel (gemeente Meppel, Drenthe)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, storm, brand, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Allianz, Verzekeruzelf.nl of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. droogtrommel en/of een stukke televisie. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Meppel bekijk je via onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket en ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMeppel
(Regio) nummer0522 (+31522)
Inwoners Meppel32794
Postcodegebied7940
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Meierijstad, inboedelverzekering-Meerssen, polis-Medemblik, verzekeringspakket-Marum, Maastricht en verzekeraar-Maassluis
inboedelverzekering-meppel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Meppel juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle goederen in je appartement. Van meubelen tot tassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot ING: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven lopen op van €6,75 tot wel €13,25. Het bedrag wordt berekend op basis van factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, regio, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over BLG wonen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (7940), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Meppel)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is weer anders. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Lancyr Woonverzekering of misschien Bovag Thuispakket (EUG). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Daarna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7940, 7941, 7942, 7943, 7944, 7948? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Meppel

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €10,75 bij Ditzo, InShared of Bruns ten Brink. Aan de hand van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Meppel.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Meppel staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot in een winkel iets om en bijvoorbeeld: een vaas laten vallen. Het pluspunt van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Centrum, Atertoren, Haveltermade, Koedijkslanden, Berggierslanden, Ezinge, Oosterboer, Nieuwveenselanden, Blankenstein, Industrieterrein Noord, Industrie Oevers, Verspreid gebied Meppel, Nijeveen, Rogat.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera + een verrekijker.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

P. de Wit, Meppel (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente