Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zoetermeer

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Zoetermeer (gemeente Zoetermeer, Zuid-Holland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, storm, wateroverlast, blikseminslag. Onder andere bij Aon Direct, Verzekeruzelf.nl of Nederlanden van Nu. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan aquarium/vissen of bijvoorbeeld schade aan computers. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Zoetermeer bekijk je aan de hand van onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoetermeer
(Net) nummer079 (+3179)
Aantal inwoners Zoetermeer124107
Postcodegebied2381
BuurtschappenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Zevenaar, inboedelverzekering-Zeist, polis-Zeewolde, verzekeringspakket-Zederik, Zandvoort en verzekeraar-Zaltbommel
inboedelverzekering-zoetermeer

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zoetermeer mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in een woongelegenheid. Van game consoles tot scheerapparaat: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een artikel vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr t/m Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €4,25 tot aan €15,5. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: nowGo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (2381), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Zoetermeer)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Via de tool hierboven signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of wat te denken van nowGo Woonverzekering Comfort. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Zodoende vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2381, 2700, 2701, 2702, 2711, 2712, 2713, 2715, 2716, 2717, 2718, 2719, 2721, 2722, 2723, 2724, 2725, 2726, 2727, 2728, 2729? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Zoetermeer

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,25 bij HEMA, Independer of Turien en Co. Door middel van deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Zoetermeer.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zoetermeer staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Om je een idee te geven: je gooit wijn over de bank van een familielid maar tevens: een iphone laten vallen. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Meerzicht, Buytenwegh de Leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied, Buitengebied.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn spullen op weg en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een iPad of gitaar.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

J. van den Velde, Zoetermeer (mei 2024)