Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ossendrecht

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Ossendrecht (gemeente Woensdrecht, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, inbraak. Bij partijen als Allianz, Univé of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kinderspeelgoed of wat te denken van een kapotte televisie. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Ossendrecht ontdek je dankzij onze vergelijk module. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Regionummer0164 (+31164)
Bewoners Ossendrecht21682
Postcodegebieden4640
BuurtschappenHoogerheide
Naburige plaatsenverzekering-huijbergen, inboedelverzekering-hoogerheide, polis-moerstraten, verzekering-hengstdijk, verzekeringspakket-walsoorden en ossenisse
inboedelverzekering-ossendrecht

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ossendrecht augustus 2022

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in je appartement. Van computers tot aan wasmachine: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding aan de woning vast zit, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot ook Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €7 en €16,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar DAK polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (4640), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Ossendrecht)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Via de vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool zie je alleen nog aanbieders die in lijn zijn met jouw wensen. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 4640, 4641? Check nu online verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Ossendrecht

 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij EAG Assuradeuren, nowGo of BLG wonen. Met behulp van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Ossendrecht.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Ossendrecht vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman en: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een tablet & kleding.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

M. Kok, Ossendrecht (augustus 2022)