Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Enschede

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Enschede (gemeente Enschede, Overijssel)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, brand, diefstal, storm. Onder andere bij Allianz, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. Denk aan schade aan betimmeringen of wat te denken van een kapotte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Enschede detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Reaal pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteEnschede
(Regio) nummer053 (+3153)
Aantal inwoners Enschede158351
Postcodegebieden7500
WijkenBinnensingelgebied
Plaatsen in de regioverzekering-Enkhuizen, inboedelverzekering-Emmen, polis-Elburg, verzekeringspakket-Eindhoven, Eijsden-Margraten en verzekeraar-Eersel
inboedelverzekering-enschede

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Enschede juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in de woning. Van oven t/m fietsen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ASR Verzekeringen tot NowGo: er valt veel te kiezen. De kosten lopen op van €5,25 tot aan €14,25. De maandelijkse premie komt tot stand door onder andere het type polis, verzekerd bedrag, waar je woont, het gekozen eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allsecur dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (7500), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Enschede)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Bovag Thuispakket (EUG) of juist Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Hierdoor beperk je je tot verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw eisen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7500, 7502, 7503, 7504, 7511, 7512, 7513, 7514, 7521, 7522, 7523, 7524, 7525, 7531, 7532, 7533, 7534, 7535, 7536, 7541, 7542, 7543, 7544, 7545, 7546, 7547, 7548, 7562? Check nu online alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Enschede

 • Lancyr Woonverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €7,75 bij Univé, Nationale Nederlanden of Allsecur. Aan de hand van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Enschede.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Enschede dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend en bijvoorbeeld: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend. De meerwaarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Binnensingelgebied, Hogeland – Velve, Boswinkel – Stadsveld, Twekkelerveld – T.H.T., Enschede-Noord, Ribbelt – Stokhorst, Enschede-Zuid, Bedrijfsterreinen Enschede-West, Glanerbrug en omgeving, Landelijk gebied en kernen.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn bezittingen op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop + jouw golfspullen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

S. Kok, Enschede (juni 2024)