Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Vaals

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Vaals (gemeente Vaals, Limburg)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als wateroverlast, blikseminslag, vandalisme, diefstal. Onder andere bij Aon Direct, ZLM of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. medische apparatuur of schade aan computers. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Vaals ontdek je via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Univé pakket maar ook NowGo pakket. Vul alle velden in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVaals
Regionummer043 (+3143)
Aantal inwoners Vaals9632
Postcodegebied6290
BuurtenVijlen-Lemiers
Plaatsen in de buurtverzekering-Utrechtse Heuvelrug, inboedelverzekering-Utrecht, polis-Urk, verzekeringspakket-Uithoorn, Uitgeest en verzekeraar-Uden
inboedelverzekering-vaals

Inboedelverzekeringen vergelijken in Vaals november 2023

Met een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in huis. Van mixer tot wasdroger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot aan Independer: heel veel verschillende opties. De kosten schommelen tussen €4,25 en ongeveer €11. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Centraal Beheer inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (6290), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Vaals)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn InShared Opstalverzekering of juist InShared Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog maatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6290, 6291? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en zoek de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Vaals

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • HEMA Woonverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €8,25 bij Delta Lloyd, Reaal of Centraal Beheer. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Vaals.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Vaals vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst wijn over de bank van een familielid en ook: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Vijlen-Lemiers, Vaals.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur & een gehoorapparaat.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

Z. Groen, Vaals (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente