Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bakkeveen

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Bakkeveen (gemeente Opsterland, Friesland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. inbraak, storm, brand, bliksem. Bij bedrijven als Allianz, Huis In Eén Verzekeringen of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. toiletartikelen en/of een kapotte TV. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Bakkeveen achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en Ditzo pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Regionummer0516 (+31516)
Inwoners Bakkeveen29830
Postcodegebied9243
WijkenGorredijk
Plaatsen nabijverzekering-wijnjewoude, inboedelverzekering-boelenslaan, polis-surhuisterveen, verzekering-opeinde, verzekeringspakket-houtigehage en drachtstercompagnie
inboedelverzekering-bakkeveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bakkeveen december 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in een woongelegenheid. Van gordijnrails tot ook stofzuiger: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een product vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot aan OHRA: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €9 tot wel €14,5. Het tarief komt tot stand door factoren als het type polis, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Reaal dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9243), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Bakkeveen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Met behulp van de bovenstaande vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. De Goudse Opstalverzekering of wellicht ZLM Inboedel. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vind je verzekeraars die matchen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9243? Vergelijk nu online verzekeringsbedrijven en kies de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bakkeveen

 • Generali Woonpakket
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • ANWB Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,50 bij Ditzo, REAAL Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Met behulp van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Bakkeveen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Bakkeveen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een iphone laten vallen maar tevens: je morst een glas drinken over de bank van iemand. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn waardevolle items onderweg en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en gitaar.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

B. van den Pol, Bakkeveen (december 2021)