Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Utrechtse Heuvelrug

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Utrechtse Heuvelrug (gemeente Utrechtse Heuvelrug, Utrecht)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, vandalisme, wateroverlast, brand. Bij partijen als BLG wonen, Zelf of London Verzekeringen. Denk aan schade aan huishoudtrap of bijvoorbeeld een kapotte koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Utrechtse Heuvelrug achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Univé pakket maar ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
Netnummer0343 (+31343)
Aantal inwoners Utrechtse Heuvelrug48506
Postcodegebied3959
BuurtschappenDoorn
Naburige plaatsenverzekering-Utrecht, inboedelverzekering-Urk, polis-Uithoorn, verzekeringspakket-Uitgeest, Uden en verzekeraar-Tytsjerksteradiel
inboedelverzekering-utrechtse-heuvelrug

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Utrechtse Heuvelrug november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van broodrooster t/m truien: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies variëren van €4,25 tot aan €13,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Zelf dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (3959), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Utrechtse Heuvelrug)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Via de bovenstaande vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk) of juist InShared Inboedelverzekering. Wat wij aanraden: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor vind je verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3959? Bekijk nu online alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Utrechtse Heuvelrug

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij FBTO, Nationale Nederlanden of Aon Direct. Aan de hand van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Utrechtse Heuvelrug.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Utrechtse Heuvelrug dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit bier over de bank van de buurman en ook: je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en sportuitrusting.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

W. de Graaf, Utrechtse Heuvelrug (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente