Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bunnik

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Bunnik (gemeente Bunnik, Utrecht)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, storm, inbraak, bliksem. Onder andere bij Centraal Beheer, Ditzo of Klaverblad. Denk aan schade aan vaatwasser of schade aan een vloerkleed. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bunnik achterhaal je dankzij onze adviestool. Denk aan Avéro Achmea pakket maar ook InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
(Net) nummer030 (+3130)
Aantal inwoners Bunnik14773
Postcodegebied3703
WijkenBunnik
Plaatsen nabijverzekering-Brunssum, inboedelverzekering-Brummen, polis-Bronckhorst, verzekeringspakket-Brielle, Breda en verzekeraar-Boxtel
inboedelverzekering-bunnik

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Bunnik mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in een woongelegenheid. Van spelcomputers tot sportuitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen tot ook Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten fluctueren tussen de €9,25 tot wel €13. De premie wordt berekend op basis van onder andere het type polis, waarde inboedel, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: InShared dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (3703), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Bunnik)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Via onze tool vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) of Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit maatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3703, 3704, 3980, 3981? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Bunnik

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €7,25 bij De Goudse, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Aan de hand van een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Bunnik.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Bunnik vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands vaas van tafel of: jouw kind fietst tegen een auto aan. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Bunnik, Odijk, Werkhoven.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera of een gehoorapparaat.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

Familie. Bosman, Bunnik (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente