Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bladel

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Bladel (gemeente Bladel, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, vandalisme, inbraak, storm. Onder andere bij Centraal Beheer, Univé of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan mixer en/of een defecte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Bladel sluit je af via de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket maar ook HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBladel
(Regio) nummer0497 (+31497)
Inwoners Bladel19966
Postcodegebieden5530
WijkenBladel
Plaatsen in de buurtverzekering-Binnenmaas, inboedelverzekering-Beverwijk, polis-Beuningen, verzekeringspakket-Best, Bernheze en verzekeraar-Berkelland
inboedelverzekering-bladel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bladel april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in je appartement. Van fornuis tot servies: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een artikel vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot InShared: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot aan €10,25. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, waarde inboedel, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Interpolis inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (5530), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Bladel)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is verschillend. Dankzij de tool hierboven signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Zodoende zie je alleen nog maatschappijen die overeenkomen met jouw voorwaarden. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5530, 5531? Check nu op deze site alle maatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Bladel

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,25 bij Verzekeruzelf.nl, REAAL Verzekeringen of ASR Verzekeringen. Dankzij enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Bladel.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Bladel vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst wijn over de bank van een familielid maar tevens: je gooit frisdrank over een meubel van de buurman. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon, Casteren.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en een kinderwagen.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

N. Meijer, Bladel (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente