Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Brunssum

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Brunssum (gemeente Brunssum, Limburg)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als inbraak, storm, vandalisme, bliksem. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Europeesche of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan scheerapparaat en/of schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Brunssum ontdek je door gebruik te maken van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket maar ook OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBrunssum
Regionummer045 (+3145)
Aantal inwoners Brunssum28448
Postcodes6440
WijkenBrunssum-West
Plaatsen in de omgevingverzekering-Brummen, inboedelverzekering-Bronckhorst, polis-Brielle, verzekeringspakket-Breda, Boxtel en verzekeraar-Boxmeer
inboedelverzekering-brunssum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Brunssum juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle artikelen in huis. Van koelkast tot en met fietsen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot en met Klaverblad: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €6,25 en ongeveer €12,5. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (6440), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Brunssum)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of Turien & Co Inboedelverzekering Prima. Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier vind je aanbieders die passen bij jouw eisen. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6440, 6441, 6442, 6443, 6444, 6445, 6446? Check nu online alle maatschappijen en check de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Brunssum

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen goedkoop verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €7,00 bij Generali, REAAL Verzekeringen of Allsecur. Dankzij enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Brunssum.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Brunssum vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas cola over de bank van iemand en: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Brunssum-West, Brunssum-Noord, Brunssum-Oost, Brunssum-Zuid, Brunssum-Centrum.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone en een muziekinstrument.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

D. Koning, Brunssum (juni 2024)