Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Brummen

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Brummen (gemeente Brummen, Gelderland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld blikseminslag, storm, brand, wateroverlast. Onder andere bij ANWB, HEMA of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. zonnebank of wat te denken van een kapotte computer. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Brummen detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Unigarant pakket of Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBrummen
Netnummer0575 (+31575)
Inwoners Brummen20938
Postcodes6970
BuurtschappenEmpe
Plaatsen in de omgevingverzekering-Bronckhorst, inboedelverzekering-Brielle, polis-Breda, verzekeringspakket-Boxtel, Boxmeer en verzekeraar-Borsele
inboedelverzekering-brummen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Brummen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in je appartement. Van televisie tot en met zonnepanelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot Interpolis: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €7 tot ruim €10,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ANWB pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (6970), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Brummen)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Aegon Opstal Basis of wat te denken van Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeraars die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6970, 6971? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en vindt de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Brummen

 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €10,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of Turien en Co. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Brummen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Brummen staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands iphone van tafel. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop en een kinderwagen.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

P. Wolters, Brummen (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente