Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Werkhoven

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Werkhoven (gemeente Bunnik, Utrecht)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als storm, diefstal, blikseminslag, brand. Bijvoorbeeld bij Bovag, EAG Assuradeuren of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan glaswerk en/of een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Werkhoven sluit je af met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket maar ook Klaverblad pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
Regionummer0343 (+31343)
Inwoners Werkhoven14773
Postcodegebieden3985
WijkenBunnik
Plaatsen in de omgevingverzekering-odijk, inboedelverzekering-driebergen-rijsenburg, polis-overberg, verzekering-cothen, verzekeringspakket-amerongen en maarsbergen
inboedelverzekering-werkhoven

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Werkhoven november 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in de woning. Van radio tot sportuitrusting: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een item aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot en met Independer: er valt veel te kiezen. Premies fluctueren tussen de €9,75 en ongeveer €12,75. Het tarief komt tot stand door factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nederlanden van Nu inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (3985), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Werkhoven)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid of wat te denken van Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die matchen met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3985? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Werkhoven

 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • InShared Opstalverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €7,75 bij Univé, REAAL Verzekeringen of Turien en Co. Middels de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Werkhoven.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Werkhoven dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst bier over de bank van de buurman en: een telefoon laten vallen. Het pluspunt van allrisk is zeer complete modules. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bunnik, Odijk, Werkhoven.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop of een gehoorapparaat.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

S. van den Velde, Werkhoven (november 2023)