Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bronckhorst

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Bronckhorst (gemeente Bronckhorst, Gelderland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, inbraak, storm, water. Bijvoorbeeld bij Allianz, Univé of Independer. Denk aan schade aan horren of bijvoorbeeld schade aan keukenapparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bronckhorst bekijk je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en ook Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBronckhorst
Regionummer0575 (+31575)
Inwoners Bronckhorst36510
Postcodegebieden7220
BuurtenHengelo
Plaatsen in de omgevingverzekering-Brielle, inboedelverzekering-Breda, polis-Boxtel, verzekeringspakket-Boxmeer, Borsele en verzekeraar-Borne
inboedelverzekering-bronckhorst

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Bronckhorst juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van tv tot en met laptop: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon t/m De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand schommelen tussen €8,5 en ongeveer €15. De maandelijkse premie komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Allsecur pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (7220), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Bronckhorst)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Delta Lloyd Combinatieverzekering of misschien Generali Woonhuisverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7220, 7221? Bekijk nu via internet alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Bronckhorst

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,50 bij FBTO, Interpolis of ANWB. Met behulp van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Bronckhorst.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Bronckhorst vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: de hond springt iemand omver of: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Hengelo, Zelhem, Vorden, Steenderen, Hummelo en Keppel.

De inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn eigendommen in de tuin en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader + een kinderwagen.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

I. Bosch, Bronckhorst (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente