Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wormerland

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Wormerland (gemeente Wormerland, Noord-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als storm, blikseminslag, diefstal, wateroverlast. Onder andere bij ABN AMRO, Univé of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan afwasmachine of wat te denken van schade aan de keuken. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Wormerland achterhaal je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en ook HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWormerland
(Net) nummer075 (+3175)
Bewoners Wormerland15664
Postcodegebieden1546
BuurtenWormer
Plaatsen in de omgevingverzekering-Woerden, inboedelverzekering-Woensdrecht, polis-Winterswijk, verzekeringspakket-Winsum, Wijk bij Duurstede en verzekeraar-Wijdemeren
inboedelverzekering-wormerland

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Wormerland december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle spullen in een woongelegenheid. Van vriezer tot ook iPad: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een product vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot en met NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand fluctueren tussen de €8 en €16. De premie wordt bepaald door bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Unigarant afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (1546), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Wormerland)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Via de bovenstaande vergelijker check je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1546? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Wormerland

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij Europeesche, nowGo of Bovag. Aan de hand van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Wormerland.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Wormerland staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend en ook: je stoot iemands laptop van tafel. De meerwaarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wormer, Wijdewormer, Jisp.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn waardevolle items op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad + gitaar.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

R. de Vos, Wormerland (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente