Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Woerden

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Woerden (gemeente Woerden, Utrecht)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, water, storm. Bijvoorbeeld bij ANWB, HEMA of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan computer + apparatuur of bijvoorbeeld een beschadigde vloer. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Woerden achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van SNS pakket en ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteWoerden
Netnummer0348 (+31348)
Bewoners Woerden51161
Postcodegebied3440
BuurtschappenWoerden-Midden
Plaatsen nabijverzekering-Woensdrecht, inboedelverzekering-Winterswijk, polis-Winsum, verzekeringspakket-Wijk bij Duurstede, Wijdemeren en verzekeraar-Wijchen
inboedelverzekering-woerden

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Woerden november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in jouw verblijf. Van gordijnen tot ook huisdieren: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Stelregel: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot ook NowGo: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies fluctueren tussen de €7 tot aan €10,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allianz pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (3440), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Woerden)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat weer anders. Via de bovenstaande vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn De Goudse Inboedelverzekering of juist Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan zie je alleen nog maatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 3440, 3441, 3442, 3443, 3444, 3445, 3446, 3447, 3448, 3449? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Woerden

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €11,00 bij SNS, London Verzekeringen of Aegon. Aan de hand van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Woerden.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Woerden biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een vaas laten vallen of: je gooit frisdrank over de bank van iemand. Het voordeel van een all risk-polis is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Woerden-Midden, Woerden-West, Woerden-Oost, Buitengebied Woerden-West, Buitengebied Woerden-Oost, Harmelen, Kamerik, Zegveld.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & viool.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

R. Martens, Woerden (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente