Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Valkenburg

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Valkenburg (gemeente Katwijk, Zuid-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm. Bij ondernemingen als BLG wonen, Zelf of InShared. Denk aan schade aan linnenkast of wat te denken van een stukke televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Valkenburg detecteer je aan de hand van onze adviestool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket en ook Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKatwijk
Regionummer043 (+3143)
Bewoners Valkenburg64239
Postcodes2235
BuurtenKatwijk
Plaatsen nabijverzekering-rijnsburg, inboedelverzekering-voorhout, polis-de-zilk, verzekering-abbenes, verzekeringspakket-sassenheim en lisserbroek
inboedelverzekering-valkenburg

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Valkenburg juli 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in huis. Van tv t/m relaxfauteuil: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen tot aan InShared: er is nogal wat keuze. De kosten liggen gewoonlijk tussen €5,5 tot wel €12. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allianz afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2235), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Valkenburg)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid of juist Bovag Thuispakket (EUG). Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2235, 6300? Check nu met onze tool alle aanbieders en kies de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Valkenburg

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,25 bij Zelf, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Via de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Valkenburg.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Valkenburg staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman of: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Katwijk Noord, ’t Heen, Katwijk aan den Rijn, Katwijk Midden, Katwijk aan Zee, Landelijk gebied Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & een verrekijker.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Mevr. Meijer, Valkenburg (juli 2020)