Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Winsum

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Winsum (gemeente Winsum, Groningen)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als vandalisme, water, storm, inbraak. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Delta Lloyd of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan espressomachine of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Winsum sluit je af aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Aegon pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWinsum
Regionummer050 (+3150)
Aantal inwoners Winsum13633
Postcodegebied9773
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Wijk bij Duurstede, inboedelverzekering-Wijdemeren, polis-Wijchen, verzekeringspakket-Wierden, Westvoorne en verzekeraar-Weststellingwerf
inboedelverzekering-winsum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Winsum mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in de woning. Van game consoles tot Playstation: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot ook NowGo: er is nogal wat keuze. Tarieven variëren van €7,5 tot ruim €13. Het bedrag wordt bepaald door factoren als het soort dekking, verzekerd bedrag, regio, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: InShared polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9773), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Winsum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker check je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Generali Woonpakket of misschien Turien & Co Inboedelverzekering Primair. Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9773? Vergelijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en selecteer de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Winsum

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,75 bij Generali, Interpolis of DAK. Middels de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Winsum.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Winsum vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je zoontje schiet door de ruit bij de buren of: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of gitaar.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

K. de Wit, Winsum (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente