Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Winterswijk

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Winterswijk (gemeente Winterswijk, Gelderland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, vandalisme, storm, wateroverlast. Bij partijen als Centraal Beheer, Verzekeruzelf.nl of Lancyr. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. tablet of bijvoorbeeld schade aan je smartphone. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Winterswijk achterhaal je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. REAAL Verzekeringen pakket maar ook Europeesche pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWinterswijk
Netnummer0543 (+31543)
Inwoners Winterswijk28939
Postcodes7100
BuurtschappenStad
Plaatsen nabijverzekering-Winsum, inboedelverzekering-Wijk bij Duurstede, polis-Wijdemeren, verzekeringspakket-Wijchen, Wierden en verzekeraar-Westvoorne
inboedelverzekering-winterswijk

Inboedelverzekeringen vergelijken in Winterswijk november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in jouw verblijf. Van videorecorder tot aan hobby-artikelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot HEMA: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €6 en ongeveer €15. De premie kent zijn oorsprong in factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Allianz polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7100), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Winterswijk)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van onze tool check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk of misschien Univé Woonpakket (EUG). Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7100, 7101, 7102, 7103? Bekijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Winterswijk

 • Aegon Opstal Basis
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,50 bij Delta Lloyd, Klaverblad of Allianz. Geholpen door een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Winterswijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Winterswijk biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst een glas drinken over de bank van iemand of: je gooit bier over het tapijt van een vriend. De meerwaarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stad, Land.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn bezittingen op pad en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat of gitaar.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

N. Molenaar, Winterswijk (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente