Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wijdemeren

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Wijdemeren (gemeente Wijdemeren, Noord-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld diefstal, storm, wateroverlast, blikseminslag. Bij ondernemingen als Aon Direct, HEMA of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan schoenen of denk aan een defecte TV. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Wijdemeren bekijk je via onze adviestool. Denk aan polissen van Unigarant pakket en/of HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWijdemeren
(Net) nummer035 (+3135)
Bewoners Wijdemeren23275
Postcodegebied1230
Buurtens-Graveland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Wijchen, inboedelverzekering-Wierden, polis-Westvoorne, verzekeringspakket-Weststellingwerf, Westland en verzekeraar-Westerwolde
inboedelverzekering-wijdemeren

Inboedelverzekeringen vergelijken in Wijdemeren juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in huis. Van vitrages t/m Playstation: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot De Goudse: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €5,75 en ongeveer €12. De premie komt tot stand door factoren als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Turien en Co afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1230), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Wijdemeren)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is weer anders. Aan de hand van de tool hierboven signaleer je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Turien & Co Woonpakketverzekering Primair of Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1230, 1231? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Wijdemeren

 • HEMA Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €14,00 bij Unigarant, Interpolis of ANWB. Geholpen door de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Wijdemeren.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Wijdemeren vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw of: je gooit een glas drinken over de bank van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op pad en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een verrekijker.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

Dhr. Schipper, Wijdemeren (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente