Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Woensdrecht

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Woensdrecht (gemeente Woensdrecht, Noord-Brabant)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld storm, brand, wateroverlast, vandalisme. Bij partijen als Centraal Beheer, FBTO of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. totaal of bijvoorbeeld schade aan de keuken. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Woensdrecht ontdek je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket of Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Regionummer0164 (+31164)
Bewoners Woensdrecht21682
Postcodes4634
BuurtschappenHoogerheide
Plaatsen in de buurtverzekering-Winterswijk, inboedelverzekering-Winsum, polis-Wijk bij Duurstede, verzekeringspakket-Wijdemeren, Wijchen en verzekeraar-Wierden
inboedelverzekering-woensdrecht

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Woensdrecht december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in huis. Van game consoles tot en met Playstation: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot aan HEMA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €9,25 en ongeveer €14,25. De premie wordt bepaald door onder andere type dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Reaal december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (4634), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Woensdrecht)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Denk aan Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis of wat te denken van Allianz Inboedelverzekering (EUG). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4634? Bekijk nu via internet verzekeringsbedrijven en zoek de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Woensdrecht

 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Generali Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €7,00 bij Ditzo, Nederlanden van Nu of BLG wonen. Met behulp van enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Woensdrecht.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Woensdrecht biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je morst bier over het tapijt van een vriend. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn bezittingen op pad en buiten in goede handen. Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader en een verrekijker.

‘Goed geholpen bij de overstap

J. de Bruin, Woensdrecht (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente