Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wijk bij Duurstede

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Wijk bij Duurstede (gemeente Wijk bij Duurstede, Utrecht)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, storm, diefstal, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, HEMA of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan videorecorder of bijvoorbeeld een gestolen computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Wijk bij Duurstede detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en/of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteWijk bij Duurstede
Netnummer0343 (+31343)
Bewoners Wijk bij Duurstede23384
Postcodegebied3960
WijkenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Wijdemeren, inboedelverzekering-Wijchen, polis-Wierden, verzekeringspakket-Westvoorne, Weststellingwerf en verzekeraar-Westland
inboedelverzekering-wijk-bij-duurstede

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Wijk bij Duurstede juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot ook relaxfauteuil: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot FBTO: heel veel verschillende opties. De kosten lopen op van €6,25 en €15. Het tarief wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aegon pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (3960), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Wijk bij Duurstede)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of juist Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk). Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3960, 3961, 3962? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wijk bij Duurstede

 • Unigarant Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €10,75 bij De Goudse, Reaal of Allsecur. Door middel van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Wijk bij Duurstede.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Wijk bij Duurstede staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman of: een vaas laten vallen. De waarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk bij Duurstede, Landelijk gebied, Cothen, Langbroek.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer en jouw golfspullen.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

U. Hendriks, Wijk bij Duurstede (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente