Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ouder-Amstel

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Ouder-Amstel (gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, diefstal, vandalisme, brand. Bij bedrijven als Allsecur, Europeesche of Interpolis. Je kunt dan denken aan schade aan vloerbedekking of bijvoorbeeld een defecte computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Ouder-Amstel achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Univé pakket en ook HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOuder-Amstel
(Net) nummer020 (+3120)
Aantal inwoners Ouder-Amstel13411
Postcodegebieden1190
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Oude IJsselstreek, inboedelverzekering-Oud-Beijerland, polis-Oss, verzekeringspakket-Opsterland, Opmeer en verzekeraar-Oostzaan
inboedelverzekering-ouder-amstel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ouder-Amstel juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van mixer tot ook iPhone: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden tot Independer: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €4,25 tot aan €12,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Lancyr afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (1190), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Ouder-Amstel)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Dankzij de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1190, 1191? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en check de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Ouder-Amstel

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €9,00 bij Verzekeruzelf.nl, Nationale Nederlanden of ABN AMRO. Via deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Ouder-Amstel.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ouder-Amstel staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: een iphone laten vallen of: je morst wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Wijk 00.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items op weg en buiten in goede handen. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon + drumstel.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

Y. de Bruijn, Ouder-Amstel (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente