Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Mander

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Mander (gemeente Tubbergen, Overijssel)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, bliksem. Bijvoorbeeld bij Allianz, Ditzo of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan computer + apparatuur en/of beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Mander sluit je af dankzij onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket maar ook Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
Netnummer0541 (+31541)
Aantal inwoners Mander21120
Postcodes7663
WijkenTubbergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-hezingen, inboedelverzekering-vasse, polis-hoge-hexel, verzekering-tilligte, verzekeringspakket-nutter en oud-ootmarsum
inboedelverzekering-mander

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Mander september 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van meubelen tot en met kleding: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot en met Generali: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €4,75 en ongeveer €15. De premie wordt bepaald door o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Univé september 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (7663), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Mander)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Reaal GGP (adviseur) of InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 7663? Bekijk nu via internet alle aanbieders en zoek de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Mander

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Inboedel
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €13,25 bij Ditzo, Lancyr of Allianz. Aan de hand van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Mander.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Mander vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt van iemand maar tevens: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Tubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera en een rollator.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

J. Evers, Mander (september 2021)