Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oud-Beijerland

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oud-Beijerland (gemeente Oud-Beijerland, Zuid-Holland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld bliksem, brand, vandalisme, inbraak. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Generali of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan strijkijzer/-plank of wat te denken van een beschadigde vloer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Oud-Beijerland ontdek je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Univé pakket of Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOud-Beijerland
Regionummer0186 (+31186)
Aantal inwoners Oud-Beijerland23851
Postcodegebied3260
BuurtenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Oss, inboedelverzekering-Opsterland, polis-Opmeer, verzekeringspakket-Oostzaan, Ooststellingwerf en verzekeraar-Oosterhout
inboedelverzekering-oud-beijerland

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Oud-Beijerland mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in de woning. Van verlichting tot ook servies: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van ABN AMRO t/m InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €10 en ongeveer €11,5. De maandelijkse premie komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcodegebied, hoogte eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Delta Lloyd polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (3260), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Oud-Beijerland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de polisvergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Aegon Inboedel Basis of juist Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeraars die overeenkomen met jouw eisen. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 3260, 3261, 3262, 3263? Check nu op deze site alle maatschappijen en zoek de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Oud-Beijerland

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • FBTO Woonpakket
 • Allsecur Uitgebreid
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €14,00 bij Delta Lloyd, Independer of DAK. Met behulp van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oud-Beijerland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Oud-Beijerland vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend en ook: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Wijk 00.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad + een rollator.

‘Een totale woonverzekering voor alles

I. Scholten, Oud-Beijerland (mei 2024)