Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oude IJsselstreek

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Oude IJsselstreek (gemeente Oude IJsselstreek, Gelderland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, water, inbraak, brand. Bij partijen als Avéro Achmea, Generali of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan verlichting en/of een defecte wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Oude IJsselstreek achterhaal je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket of NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOude IJsselstreek
(Net) nummer0315 (+31315)
Inwoners Oude IJsselstreek39657
Postcodegebieden7054
WijkenUlft-Etten
Plaatsen in de buurtverzekering-Oud-Beijerland, inboedelverzekering-Oss, polis-Opsterland, verzekeringspakket-Opmeer, Oostzaan en verzekeraar-Ooststellingwerf
inboedelverzekering-oude-ijsselstreek

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oude IJsselstreek juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van kapstok t/m wasdroger: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot FBTO: er is nogal wat keuze. Premies lopen op van €6,75 en €14,5. De premie kent zijn oorsprong in onder andere type dekking, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (7054), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Oude IJsselstreek)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Turien & Co Woonhuisverzekering Primair of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw eisen. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7054? Bekijk nu op deze site alle verzekeraars en vindt de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Oude IJsselstreek

 • ANWB Opstalverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €9,50 bij Zelf, ING of Aegon. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oude IJsselstreek.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Oude IJsselstreek dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw en ook: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ulft-Etten, Overig Gendringen, Silvolde-Terborg, Varsseveld.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker.

‘Handig, die verzekeringspakketten

J. de Vos, Oude IJsselstreek (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente