Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Opsterland

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Opsterland (gemeente Opsterland, Friesland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als blikseminslag, diefstal, storm, brand. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Ditzo of Polis Direct. Je kunt dan denken aan schade aan bestek of een defecte TV. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Opsterland sluit je af dankzij de vergelijkingstool. Denk aan Reaal pakket en/of Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0516 (+31516)
Aantal inwoners Opsterland29830
Postcodes9240
BuurtenGorredijk
Plaatsen nabijverzekering-Opmeer, inboedelverzekering-Oostzaan, polis-Ooststellingwerf, verzekeringspakket-Oosterhout, Oost Gelre en verzekeraar-Onderbanken
inboedelverzekering-opsterland

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Opsterland november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van vriezer tot ook barbecue: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot Independer: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,75 en €11. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, waar je woont, het gekozen eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Nederlanden van Nu dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9240), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Opsterland)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Via de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of wellicht Lancyr Inboedelverzekering. Onze tip: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je aanbieders die rijmen met jouw wensen. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9240, 9241? Bekijk nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Opsterland

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ZLM Gezinspakket
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €11,25 bij EAG Assuradeuren, Reaal of Bovag. Dankzij de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Opsterland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Opsterland biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand of: je morst een glas drinken over de bank van iemand. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + sportuitrusting.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

R. Hoekstra, Opsterland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente