Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heerlen

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Heerlen (gemeente Heerlen, Limburg)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld storm, diefstal, wateroverlast, blikseminslag. Bij ondernemingen als ABN AMRO, FBTO of London Verzekeringen. Denk aan schade aan kampeerartikelen of denk aan gebroken servies. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Heerlen achterhaal je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van SNS pakket maar ook Europeesche pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteHeerlen
Regionummer045 (+3145)
Bewoners Heerlen87406
Postcodegebied6400
BuurtschappenMaria
Plaatsen in de buurtverzekering-Heerhugowaard, inboedelverzekering-Heerenveen, polis-Heerde, verzekeringspakket-Heemstede, Heemskerk en verzekeraar-Hattem
inboedelverzekering-heerlen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heerlen november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van radio tot ook cv-ketel: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO tot OHRA: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies schommelen tussen €8 tot aan €16. De maandelijkse premie wordt bepaald door o.a. type dekking, de dekkingsgraad, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: REAAL Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6400), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Heerlen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk of nowGo Opstalverzekering Bewust. Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6400, 6401, 6411, 6412, 6413, 6414, 6415, 6416, 6417, 6418, 6419, 6421, 6422? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Heerlen

 • HEMA Woonverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • ANWB Opstalverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €7,50 bij SNS, Klaverblad of Aon Direct. Aan de hand van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Heerlen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Heerlen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman of: je zoontje schiet door de ruit bij de buren. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Maria Gewanden en Terschuren, Mariarade, Hoensbroek-De Dem, Nieuw Lotbroek, De Koumen, Vrieheide-De Stack, Heerlerheide-Passart, Heksenberg, De Hei, Rennemig-Beersdal, Zeswegen-Nieuw Husken, Schandelen-Grasbroek, Meezenbroek-Schaesbergerveld, Heerlen-Centrum, Eikenderveld, Woonboulevard-Ten Esschen, Welten-Benzenrade, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien, Molenberg, Heerlerbaan-Centrum, Heerlerbaan-Schil, De Beitel.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur + drumstel.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

F. Wolters, Heerlen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente