Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oss

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Oss (gemeente Oss, Groningen)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als water, brand, vandalisme, storm. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Ditzo of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan fietsen of een stukke televisie. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Oss detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Regionummer0412 (+31412)
Inwoners Oss90003
Postcodegebieden5340
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Opsterland, inboedelverzekering-Opmeer, polis-Oostzaan, verzekeringspakket-Ooststellingwerf, Oosterhout en verzekeraar-Oost Gelre
inboedelverzekering-oss

Inboedelverzekeringen vergelijken in Oss november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in jouw verblijf. Van cd-speler tot aan matrassen: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Avéro Achmea tot ook FBTO: er is nogal wat keuze. Premies schommelen tussen €6 tot ruim €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van o.a. het type polis, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: FBTO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (5340), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Oss)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Univé Woonpakket (AR) of juist Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5340, 5341, 5342, 5343, 5344, 5345, 5346, 5347, 5348, 5349? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Oss

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €10,25 bij Europeesche, ING of Turien en Co. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Oss.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Oss biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw en: je morst frisdrank over het tapijt van iemand. De meerwaarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn spullen in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een verrekijker.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

C. Koning, Oss (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente