Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Echt-Susteren

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Echt-Susteren (gemeente Echt-Susteren, Limburg)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. wateroverlast, blikseminslag, diefstal, storm. Bij ondernemingen als BLG wonen, Generali of Interpolis. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan linnenkast of denk aan schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Echt-Susteren sluit je af dankzij onze vergelijk module. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket maar ook Independer pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
(Regio) nummer0475 (+31475)
Bewoners Echt-Susteren31943
Postcodegebied6100
BuurtenSusteren
Plaatsen nabijverzekering-Duiven, inboedelverzekering-Druten, polis-Dronten, verzekeringspakket-Drimmelen, Drechterland en verzekeraar-Dordrecht
inboedelverzekering-echt-susteren

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Echt-Susteren mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle producten in de woning. Van haarden t/m overjassen: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een ding permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot aan OHRA: heel veel verschillende opties. De kosten fluctueren tussen de €9,25 tot wel €14. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over nowGo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6100), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Echt-Susteren)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven ontdek je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Generali Woonpakket of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk). Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Zodoende beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6100, 6101, 6102? Bekijk zelf via internet alle maatschappijen en check de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Echt-Susteren

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,25 bij Verzekeruzelf.nl, Lancyr of ABN AMRO. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Echt-Susteren.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Echt-Susteren vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw of: je morst bier over de bank van een vriend. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Susteren, Dieteren, Heide, Roosteren, Echt, Maria Hoop, Peij, Slek, Nieuwstadt, Sint Joost, Koningsbosch.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur + drumstel.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

R. van Doorn, Echt-Susteren (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente